Reval Cafe on Viron suurin kahvilaketju, sillä on tusina kahvilaa – käy tsekkaamassa uusi menu

Reval Cafe on Viron suurin kahvilaketju, sillä on tusina kahvilaa – käy tsekkaamassa uusi menu

Reval Cafe on ainutlaatuinen kahvilaketju, joka on myös Viron suurin. Sillä on kymmenen kahvilaa Tallinnassa ja kaksi Tartossa. Suomen laivojen terminaaleja lähin sijaitsee Postimajassa.

Reval Cafen perustivat kaksi virolaisveljestä, Rene and Anri Treifeldt, vuonna 2001. Vuonna 2005 monet eri kahvilat yhdistettiin saman nimen alle, niistä tuli Reval Cafe. Se sai nimensä vanhan Tallinnan nimen Reval mukaan.

Kahvin lisäksi Reval Cafe myy snackseja, jäätelöä ja on sillä ruokamenukin, jota ollaan juuri uusimassa. Sen ajatuksena on, että myydään tuotteita, jotka eivät ole kovin hinnakkaita.

Jäätelö on itse valmistettua italialaisen reseptin mukaan. Sen lisäksi saa pirtelöitä. Jäätelöistä suosituin on pistaasinmakuinen.

Sieltä saa ostettua omaa Reval Cafen kahvia, joka on keskipaahteinen. Se maistuu suklaalta ja kuivatuilta hedelmiltä, mukana on myös paahdettuja mausteita.

Kahvia kuvaillaan laadukkaaksi ja oikean reseptin löytämiseen meni vuosia. Siinä on vähän hapokkuutta ja kova koostumus, jälkimaku on myös pitkä. Se soveltuu kahvipohjaisiin drinkkeihin ja sitä voi keitellä sekä perinteisillä, että automaattisilla kahvinkeittimillä. Hinta on 20 euroa per kilon pussi.

Reval Cafen brunssityylinen aamiainen on todella suosittu. Postimajan kahvilassa sitä saa kello aamuseitsemän ja iltapäivällä kello kolmen välillä. Tarjonta on ravinteikasta ja menu aina hiukan vaihtelee. Leivonnaisia saa kakkuina ja pasteijoina. Reval Cafe tekee myös cateringia.

Processed with VSCO with hb2 preset

Kerran kuussa järjestetään mielenterveysilta, jonka takana on virolainen toimija.

Reval Café –kahvilat ovat auki vaihtelevasti sijainnin mukaan, aukioloajat on hyvä tsekata Googlesta tai Reval Cafen nettisivuilta. Joka kahvilassa on oma ilmainen internet.

On haluttu, että joka kahvilalla on oma sisustus, aura ja henki. Ja että ihmiset niissä viihtyisivät.

Artikkeli on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä

Share

Written by:

17 Posts

View All Posts
Follow Me :
0 0 äänet
Arvioi artikkeli
Tiedota
0 Kommentit
Vanhimmat
Uusimmat Eniten äänestetty
Rivinsisäinen palaute
Näytä kaikki kommentit

Tämä verkkosivu käyttää evästeitä. Jatkamalla saitin käyttöä suostut hyväksymään evästeet.  

0
Kuulisin mielelläni ajatuksenne tästä, olkaa hyvä ja kommentoikaax